Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletý Brit Shane Thomas ze Southamptonu prošel neuvěřitelnou změnou. Během sedmi měsíců dokázal zhubnout přes 30 kilogramů a navíc své nové štíhlé tělo posilováním dovedl k dokonalosti. A co jej dokázalo vyburcovat k takovému odhodlání? Kopačky od své přítelkyně Helen po pěti letech vztahu!

Shane byl totiž pořádně líný, a jak dnes přiznává, dřív se celé dny jen válel na gauči u televize a cpal se chipsy a nezdravým jídlem. Není divu, že jeho dvaadvacetileté přítelkyni se pohled na kynoucího partnera nelíbil a po mnohých bezúspěšných povzbuzování, ať se sebou něco začne dělat, boj nakonec vzdala. Až rozchod s milovanou dívkou v mladíkovi, který se proválel a projedl při výšce 172 centimetrů téměř ke sto kilogramům, vyprovokoval touhu po změně životního stylu. Začal nejen zdravě jíst, ale hlavně pravidelně cvičit. V posilovně tráví každý den dvě hodiny.

S dřívějším vzhledem se rozloučil nadobro i poté, co si ustřihl své dlouhé vlasy. I jeho pleť se díky změně jídelníčku zlepšila, zmizelo mu akné. Shane si nemůže vynachválit i zájem u dívek: „Holky na mě teď v klubech letí,“ dodal spokojený Thomas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám