Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co koncem března oznámila těhotenství, předvádí Eniko Hart (35) bříško pravidelně na sociálních sítích. Pupík ukázala i v bikinách nebo ve sportovním úboru po boku manžela Kevina Harta.

Eniko a Kevin čekají druhého společného potomka a modelka si na Instagramu postěžovala, že tentokrát jí padají vlasy mnohem víc, než když čekala syna Kenza (2). Kromě toho je ale vidět, že požehnaný stav snáší dobře, natočila i několik videí z posilovny.

Hart má ještě dceru Heaven (15) a syna Hendrixe (12) z předchozího manželství s Torrei Hart. S Eniko se oženil v roce 2016. Když byla jeho žena v osmém měsíci prvního těhotenství, vyšla najevo Hartova nevěra.

V dokumentární sérii Don´t Fuck This Up z produkce Netflixu Hart popsala, že nevěru odhalila díky videu, které jí někdo poslal. Byl na něm Kevin s cizí ženou. Informace okamžitě proběhla médii, ale komik vše nejprve popřel. O pár měsíců později se veřejně omluvil manželce i starším dětem. Eniko mu vše odpustila a přiznala, že těžké období překonala jenom díky těhotenství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám