Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) potěšila fanoušky snímkem v plavkách, který sdílela na Instagramu. Na fotografii, na níž sedí v bazénu, vyniklo především její poprsí. V popisku fotky pak vzdala hold naší planetě v rámci oslavy Dne Země.

„Matka Země. Buďte opatrní na to, jak se k ní chováte. Milujte ji a ona si vás nechá navždy,“ napsala. Jennifer se distancuje od lidí a zůstává doma s rodinou. Před pár dny sice se snoubencem Alexem Rodriguezem uspořádali oslavu dvanáctých narozenin jeho mladší dceři Elle, hosté se však drželi v bezpečné vzdálenosti.

Jennifer se v karanténě stará i o vzdělání dětí. Kromě Rodriguezových dcer Elly a Natashy (15) s nimi žijí zpěvaččina dvojčata Emme a Max (12). Výuka ratolestí však není vůbec nic jednoduchého, jak zpěvačka přiznala.

Jennifer musela kvůli pandemii koronaviru odložit i chystanou svatbu a přiznala, že si momentálně vůbec není jistá, kdy se s Alexem vezmou. Pár se zasnoubil loni v březnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám