Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní zpěvák Aaron Carter (32) oznámil, že s partnerkou Melanií Martin čekají prvního potomka. Zprávu oznámili společně v živém vysílání na Instagramu, kde ukázali i pozitivní těhotenský test. „Očividně je na cestě dítě. Budu určitě velmi vytížený otec. Tohle je oficiální oznámení, čekáme miminko,“ nechal se slyšet mladší bratr Nicka Cartera z Backstreet Boys.

Zprávy přišly jen měsíc poté, co Melanii zatkli za domácí násilí. Tehdy podle TMZ už Carter věděl, že je jeho partnerka těhotná, ale nevěřil jí to. Nyní ale obrátil.

„Je to něco, co chceme oba. Plánovali jsme to. Soustředím se jenom na budoucnost a na roli otce. Chci být hlavně dobrý táta,“ sdělil magazínu People s tím, že se zaměřuje i na muziku a vlastní značku oblečení, ale rodina je pro něj na prvním místě.

Melanie byla zatčena na konci března, Aaron pak sdílel na sociálních sítích stopy po napadení na svých pažích. Tehdy to vypadalo, že se pár rozešel. Carter měl v minulosti obdobně toxický vztah i s bývalou partnerkou Linou Valentinou, která ho údajně také napadla a dokonce mu měla vyhrožovat smrtí.

Aaron loni v září přiznal vážné psychické problémy, oznámil, že trpí mnohočetnou poruchou osobnosti, bipolární poruchou, akutními úzkostmi a manickými depresemi. Ačkoliv tvrdí, že je stabilní a léčí se, má například zákaz přiblížit se k rodině svého slavnějšího bratra. Jeho tehdy těhotné manželce totiž údajně vyhrožoval smrtí. Carter také v minulosti bojoval se závislostí na drogách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám