Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože o sobě a své přítelkyni Lucince Bohuš Matuš (50) říká, že jsou spíš domácí povaleči, k 17. narozeninám své milé pořídil adrenalinový dárek, který se rozhodli rovnou otestovat.

Muzikálový zpěvák zakoupil elektrickou koloběžku, která jim v dlouhých chvílích karantény přišla vhod. „Koloběžku nám dohromady smontoval Lucčin táta a Lucka hned při první jízdě skončila ve škarpě. Ono se to nezdá, ale koloběžka jezdí docela rychle a musíte se s ní naučit jezdit,“ vysvětluje Matuš.

Ukázalo se, že ani on není v řízení příliš zdatný. „A končím, postavím to k popelnici a už nechci ten ďábelský stroj ani vidět,“ žertuje Bohuš Matuš.

Zpěvákovi samozřejmě chybí jeho milovaná práce, a jak říká, je to pro něj utrpení. Snaží se alespoň zabavit v domácím studiu nahráváním písniček a v létě plánuje soukromá komorní vystoupení.

Přestože by bez práce mohl být pořádně protivný, Lucinka je z jeho nálady mile překvapená. „Opravdu není, vždycky se něčím zabaví,“ vychvaluje si svého partnera a soužití s ním mladá brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám