Hlavní obsah
Článek

Val Kilmer (60) vydal novou knihu I'm Your Huckleberry, v níž se vypsal mimo jiné i ze svých dávných bolestí. Překvapil také detaily o jeho někdejší náklonnosti ke kolegyni z filmu Alexander Veliký Angelině Jolie (48). Kilmer, který ve snímku z roku 2004 ztvárnil Filipa II. Makedonského, prý plánoval Angelinu sbalit a na natáčení kývnul hlavně kvůli ní.

V knize píše, že s rolí souhlasil pouze za předpokladu, že se budou točit i láskyplné scény mezi Filipem a jeho královnou Olympias, kterou hrála Jolie. „Nemohl jsem se dočkat, až ji políbím a koupím jí soukromé letadlo a to všechno. Zrovna si adoptovala prvního syna Maddoxe a všichni jí byli posedlí,“ zavzpomínal Kilmer.

Bohužel pro něj však city zjevně nebyly vzájemné a jejich vztah po skončení natáčení ochladl. Angelina se vrhla rovnou do tvorby trháku Pan a Paní Smithovi, při němž si její srdce nezískal nikdo jiný než Brad Pitt.

Nebyla to ale prý Angelina, kdo hvězdě Top Gunu zlomil srdce. Nejbolestivějším rozchodem pro něj byl prý ten s herečkou Daryl Hannah, s níž randil v roce 2001. Hannah dodnes nazývá láskou svého života.

Kilmer byl v minulosti ženatý s herečkou Joanne Whalley, s níž má dvě děti. Randil ale s řadou slavných žen, mezi nimi s Michelle Pfeiffer, Cher, Cindy Crawford, Paris Hilton nebo Winonou Ryder. V roce 2015 mu zjistili rakovinu hrtanu. Nemoc přiznal až o dva roky později. Po absolvování tracheotomie a chemoterapií je nyní herec bez rakoviny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám