Hlavní obsah
Článek

Markéta Konvičková (29) se po nějaké době vrátila ke své oblíbené józe, kterou před těhotenstvím pravidelně cvičila. Zamilovala si bikram jógu, která je speciální tím, že se cvičí ve vyhřátém sále při 42 stupních Celsia. V domácích podmínkách si zpěvačka takovou teplotu sice nedopřeje, alespoň může trénovat protahovací cviky, na které byla zvyklá. O svůj koníček se na instastories podělila i s fanoušky, skrze video.

To se ale některým jejím obdivovatelům moc nezamlouvá. V soukromých zprávách zpěvačce vytkli, že by v požehnaném stavu raději cvičit neměla. Usměvavá blondýnka proto v dalším příspěvku uvedla vše na pravou míru.

„Moji milí, jste boží, že o mě máte starost a píšete mi, že nemám cvičit a mám se šetřit, a že dávám prcošovi zabrat. Šetřila jsem se celý první trimestr. Jógu všude během těhotenství doporučují, stejně tak jako plavání a procházky,“ vysvětluje Markéta.

„Je to protahování a vše konzultuji s lektory. Bikram jógu mám speciálně upravenou o polohy pro těhotné, abych nezatínala bříško,“ dodává zpěvačka s tím, že zastává rčení: spokojená maminka, spokojené miminko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám