Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heather Locklear (58) měla v průběhu let velké problémy s užíváním drog, psychickým zdravím a dokonce se zákonem. Nyní to však konečně vypadá, že se karta obrátila. Herečka známá jako mrcha Amanda ze seriálu Melrose Place je prý rok čistá a daří se jí dobře. Rodinný přítel to sdělil časopisu People.

Locklear žije v domě se svými rodiči a dcerou Avou (22). „Zahradničí, chodí na procházky a hodně vaří. Vaří pro celou rodinu. Vypadá a cítí se skvěle,“ doplnil zdroj.

Rok bez drog oslavila herečka příspěvkem na Instagramu, citátem od Mayi Angelou, který doplnila slovy: „Rok čistá, objetí přijdou později.“

Heather byla v únoru 2018 zatčena za domácí násilí a napadení přivolaných policistů. O čtyři měsíce později se podobný incident opakoval, i tehdy na herečku přivolala policii vlastní rodina. V listopadu téhož roku její terapeut prohlásil, že se jednalo o zhroucení a musela být umístěna do léčebného zařízení, aby neohrožovala sebe nebo ostatní.

O rok později musela kvůli oplétačkám se zákonem dokončit třicetidenní léčbu na psychiatrii, aby se vyhnula vězeňskému trestu. Léčbu úspěšně dokončila a zatím to vypadá, že si vede dobře. Nezbývá než doufat, že tentokrát natrvalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám