Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Savka (40) je známý zejména z divadelních prken a koncertních pódií. Čas od času se ale objeví i před kamerou. Po delší době kývnul na nabídku natáčet a vystřihnul si epizodní roli v seriálu z lékařského prostředí. Prvotní nervozita z něho opadla ve chvíli, kdy zjistil, že se na place objeví se svou kolegyní, zpěvačkou Alžbetou Bartošovou.

„Dlouho jsem nic netočil, tak jsem byl kapku nervózní, ale když jsem v den natáčení zjistil, že mi partnerku bude hrát Betka, tak to ze mě spadlo. Známe se léta a několikrát jsme spolu stáli na prknech, ať už v Bratislavě, nebo v Praze. Neviděli jsme se tak rok dva. Ale ona je profík a já na ni slyším, takže jsme si to, myslím, oba moc užili,“ řekl zpěvák, který si zahrál v seriálu Modrý kód.

Při natáčení také zavzpomínal na mládí a oslavu Silvestra, kdy si na tváři způsobil hlubokou řeznou ránu, která skončila 16 stehy. „Jednou si se mnou osud dost pohrál a zůstala mi po jednom konfliktu na tváři jizva. Zaplať pán bůh, že to nedopadlo hůř,“ prozradil Tomáš.

Poslední týdny zpěvák nemůže pracovat, a tak tráví dny s rodinou. „Když si odmyslím veškeré finanční starosti, tak trávíme s rodinou krásný 'koronavirový' čas na chalupě a v přírodě. V normální situaci bych na rodinu tolik času neměl a nemohl bych vidět, jak má dcera den ode dne roste, učí se a krásní...,“ dodal Savka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám