Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už několik měsíců bojuje Anička Slováčková (28) se zákeřnou nemocí. Rakovinu prsu diagnostikovali lékaři mladé zpěvačce a herečce loni na podzim. Dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka už od začátku sdílí svou nemoc s veřejností a pomáhá tak i stejně nemocným ženám.

Za sebou má již poslední, dvanáctou chemoterapii a čekala ji ještě zásadní operace. Před tou Slováčková odpočívala několik týdnů doma v karanténě. Nyní má chirurgický zákrok konečně za sebou. „Jen hlásím, že mě včera propustili z nemocnice, kde mě před týdnem operovali. Starali se tam o mě jako o vlastní,“ svěřila se nyní zpěvačka a poslala fanouškům svou fotku.

„Děkuju za skvělou péči všem sestřičkám, doktorům a sanitářům. Tak uvidíme, co řeknou výsledky a co bude jak dál. Teď jsem poctivě doma, odpočívám, cvičím ruku a mazlím kočky,“ dodala Anička, která se snaží brát celý průběh nemoci s úsměvem na rtech a po celou dobu chemoterapií také pracovat.

„Moje první narkóza byla slušnej trip - znovu se mi v hlavě přehrál jeden z mých nejšťastnějších dnů v životě - a pak ze mě byla Lady Gaga a měli jsme s kapelou Aura brutální show,“ svěřila se Slováčková, která se těší, až bude se svou skupinou zase zpívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám