Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako řada z nás, i Nelly Řehořová (18) měla na tuhle dobu jiné plány. Mladá zpěvačka už je řadu týdnů doma. Nejenže nemůže na jeviště, ale ani do školy, a na maturitu, která ji čeká, se tak musí připravovat sama.

„Já jsem měla spoustu krásných plánů na jaro a na léto, opravdu jsem se na to moc těšila. V březnu měl jít do kina film Andílci za školou, je to muzikál, ve kterém hraji hlavní roli. A taky jsem se těšila na spoustu muzikálů, ve kterých hraji, mým nejoblíbenějším je Kvítek mandragory. Do toho jsem chtěla odmaturovat,“ dodala pro Super.cz zpěvačka, která zřejmě ke zkoušce z dospělosti nakonec půjde.

„Podle posledních zpráv by maturity měly být, ačkoli na to nemáme pořádnou přípravu, protože jsme nestihli probrat všechnu látku k maturitě, takže se to musíme naučit sami, ačkoli tomu třeba nerozumíme a online výuka v naší škole nefunguje. Důležité ale je, se z toho nezbláznit a taky se umět odreagovat,“ řekla mladá zpěvačka, která tráví všechen čas doma s rodinou.

„Ráda sportuji, mám boxovací pytel, začala jsem s tím nedávno, nebo jsem se naučila spoustu zajímavých receptů, nebo si sednu ke klavíru a hraji,“ svěřila Nelly, která se stále věnuje i zpěvu. To dělá na trochu netradičním místě. „Teď jsem se přesunula do sklepa, slyšíte tu akustiku a tušíte, co vás bude čekat, zpívání,“ svěřila ve videu, ve kterém ukázala fanouškům svůj talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám