Hlavní obsah
Článek

Kate Beckinsale (50) si nenechá kritiku na sociálních sítích v žádném případě líbit. Přesto se občas najde někdo, kdo si ponižující komentáře prostě neodpustí. „Prosím, přestaň s tím botoxem, jinak toho budeš později hrozně litovat,“ napsal sledující pod jedno z jejích selfie na Instagramu.

„Žádný botox nemám. Prosím, jdi do haj*lu, jinak toho budeš později hrozně litovat,“ zněla hereččina pohotová odpověď. To ale zdaleka nebyl konec výměny komentářů s internetovými trolly.

Další takový přidal narážku na hereččina nového partnera, kterým je o 24 let mladší rocker Goody Grace. Hater komentoval Katin post, v němž se snažila naučit svou kočku povel sedni. „Běž vyzkoušet, jak si povede tvůj nový koloušek,“ napsal, ale bohužel pro něj se mu u komentáře trochu popletla písmenka. „Běž se podívat, jestli umíš hláskovat, nebo odsud jednoduše vystřel,“ odpověděla mu Beckinsale.

Kate v posledních týdnech zachytili hned několikrát na procházce s Goodym. Poprvé se spolu ale objevili už v lednu. Rocker je sice o pouhý rok starší než hereččina dcera, ale je třeba zdůraznit, že je Kate velice sexy a mladší partnery přitahuje odjakživa. A to dle vlastních slov ani nepotřebuje botox.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám