Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Chris Noth, kterého čeští diváci znají především z role zámožného investora Johna Prestona neboli Pana Božského ze seriálu Sex ve městě, vyřešil nemožnost zajít ke kadeřníkovi stejně jako mnoho dalších mužů včetně Davida Beckhama. Oholil si hlavu. „Rozhodl jsem se, že zabývat se vlasy je v této době karantény zbytečné,“ říká Noth.

Fotka spustila lavinu komentářů, mezi nimiž se objevil i jeden, který u fanoušků vzbudil obzvlášť velkou pozornost. „Na co jsi tak dlouho čekal?“ ptala se svého seriálového milého herečka Sarah Jessica Parker, představitelka Carrie Bradshaw.

Noth žije v koronavirem ochromeném New Yorku a tím, že sám zůstává doma, lidem připomíná nutnost dodržovat izolaci. Zapojil se také do výzvy newyorské policie (NYPD). „Ahoj, jsem Chris Noth a NYPD mě požádalo, abych vám připomněl, že jako Newyorčani máme dodržovat sociální distanc a musíme zůstat doma, dokud tohle nepřejde. Zvládneme to, jsme silní a houževnatí a máme nejlepší policejní sbor v celé zemi. Nejsem polda, ale jednou jsem ho hrál v seriálu,“ pobavil v závěru.

Noth se před dvěma měsíci stal dvojnásobným otcem. S manželkou Tarou Wilson vychovává syny Keatse a Oriona (12).

Reklama

Další články

Načítám