Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2019 Barbora Hodačová bude mít svůj mužský protějšek, a to Českého chlapa 2020. A takovým je podle pořadatelek Vašek Noid Bárta (43), který se stal ambasadorem soutěže, v níž se hledá pořádný muž.

"Když mě oslovili s nabídkou, abych se stal ambasadorem soutěže Český chlap, tak jsem neváhal ani vteřinu. Myslím si, že ta soutěž je skvělá a dokáže ukázat, jaké v Česku máme pořádné chlapy, kteří nejenže třeba dobře vypadají, ale také umí vzít za práci, a to se mi na tom hodně líbí! Takže myslím, že se máte na co těšit, já se těším moc," řekl Noid.

"Jsme rádi, že roli ambasadora přijal právě Vašek. Je nejen skvělý zpěvák, ale umí vzít za práci a bude skvělým vzorem nejen pro naše soutěžící. Věříme, že pány povede tím správných směrem," dodala ředitelka soutěže, moderátorka Veronika Farářová.

"Nehledáme uhlazené metrosexuály, kteří používají víc krémů než jejich přítelkyně a chodí dvakrát týdně do solárka. Hledáme muže, kteří se nezaleknou těžkých úkolů a nebudou volat o pomoc mamince," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám