Hlavní obsah
Článek

V poslední době plnila spíš úlohu manželky a maminky. Nyní se ale Karolina Gudasová (31) vrací zpět na scénu. Herečka a zpěvačka připravuje taneční show pro děti Karol a Kvído.

Členka divadla Semafor a držitelka Ceny Thálie se po  úspěšném působení v muzikálech chystá tvořit pro děti. Je to logické, neboť se sama doposud starala hlavně o rodinu. S hokejistou Michalem Neuvirthem má dvouletou dceru Emilku a předloni v prosinci se jim narodil syn Marko. S rodinou žila dlouho ve Spojených státech, kde její manžel působil jako profesionální hokejista. „Ve Philadelphii, kde jsme žili, bylo pro děti úplně všechno. Od dětských muzeí, hudebních lekcí až po divadla. V Čechách jsem po návratu narazila, protože jsem zjistila, že je tu nabídka kulturního vyžití pro děti minimální,“ vysvětluje Karolina, která je přesvědčená, že Karol a Kvído vyplní „díru“ na českém trhu s nabídkou zábavy pro nejmenší.

„V naší show se děti naučí tancovat, zpívat a skvěle se vyřádí. Všechno bude veselé, barevné… Už teď se s Karol a Kvídem moc těšíme!“ vzkazuje Karolina Gudasová. Součástí jejího představení bude navazující program s fotokoutkem, občerstvením, tvořivými dílnami, malováním na obličej a dalšími zábavnými aktivitami.

Celý projekt vymyslela Karolina Gudasová společně s choreografem Lukášem Viltem, s nímž spolupracovala na několika inscenacích v Divadle J. K. Tyla v Plzni, včetně Probuzení jara, které jí vyneslo Cenu Thálie 2015 za mimořádný jevištní výkon v oboru muzikál. K realizaci tanečně-hudební show pro děti vedlo Karolinu několik podnětů.

„Náměty písniček pro děti dělám já a dále se na skladbách podílejí muzikanti Jarda Tauber (hudba) a Tomáš Dvořák (texty). V létě budeme ke skladbám natáčet videoklipy, které chceme šířit převážně prostřednictvím kanálu YouTube,“ upřesňuje na závěr Karolina Gudasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám