Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera světoznámého kuchaře Gordona Ramsayho Holly (20) ani v karanténě neztrácí smysl pro módu, a to i přes to, že jí došlo čisté oblečení. Na Instagramu se zvěčnila s polštářem místo šatů a se skleničkou vína zapózovala u jejich sídla v Cornwallu, kde se celá rodina izoluje.

Připojila se tak k trendující výzvě #pillowchallenge, kdy se uživatelé sociální sítě zvěčňují právě s polštářem jako módním doplňkem. S každou ponožkou jinou pak předvedla, že má i smysl pro humor.

Ramsay přesídlil s rodinou z Londýna do cornwallského sídla, kde tráví karanténu. Jejich příjezd ale vzbudil rozruch mezi sousedy. Ti protestují, že mohla rodina přivést koronavirus na venkov, a někteří na sociálních sítích dokonce lamentovali, že Ramsayovi porušují vládní nařízení. Na slavného kuchaře přišla také udání a sousedé doufají, že se vrátí i s rodinou do Londýna.

Známý rodiny svěřil Daily Mailu, že kritika Ramsayovy zarmoutila, ale vzhledem k tomu, že prý žádná vládní nařízení neporušují a dům na venkově využívají léta k rekreaci, ale i delším pobytům, neplánují ho v nejbližší době opustit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám