Hlavní obsah
Článek

Herečka Brooke Mueller (34) se během manželství se svým ex, problémovým hercem Charlie Sheenem (46) nejspíš mnohému naučila. V pátek v noci byla totiž americkou policií zatčena v jednom z barů v coloradském lyžařském ráji Aspenu. Tam si blonďatá Brooke užívala dovolenou, během níž neváhala v jiném podniku napadnout ženu. Ta ji nahlásila na policii, která si pro vznětlivou herečku došla a rovnou jí obvinila i z držení kokainu za účelem distribuce.

Jak už tomu u známých osobností bývá, Brooke Mueller, která má s Sheenem dvouletá dvojčata Maxe a Boba, se z prohřešku vyplatila. Stačilo zaplatit kauci 11 tisíc dolarů (zhruba 200 tisíc korun) a herečka byla z vazby propuštěna. Mueller přitom letos podstoupila léčbu kvůli drogám. Není jasné, kde se v době jejího zadržení nacházela její malá dvojčata a ani jejich otec Charlie Sheen se k celému incidentu nevyjádřil.

Mueller se bude muset dostavit k soudu 19. prosince, kde bude probíhat soudní přelíčení kvůli jejímu obvinění z napadení a držení drog.

Reklama

Další články

Načítám