Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss 2011, modelka Adéla Svobodová, boduje jako kouzelnice. V roce 2019 byla v soutěži Česko-Slovensko má talent, letos své umění předváděla divákům čínského celostátního programu TV CCTV. Dosavadní vrchol kariéry ji však čeká ve druhé polovině roku v rámci série show v legendárním hollywoodském Magic Castle v Los Angeles.

Adéla si za svým snem stát se kouzelníci šla už od dětství a velmi brzy začala se svým "magickým" vystoupením cestovat po celém světě.

"Magii se profesionálně věnuji od deseti let. Nejprve jsem jezdila po festivalech v České republice, později se přidalo Slovensko, Řecko, Tunisko a další země," prozrazuje. V roce 2018 dokonce v Číně na Mezinárodním kouzelnickém festivalu v Pekingu získala třetí místo za jevištní magii. Je to obrovský úspěch i proto, že se této akce účastnila celá řada národních šampionů a také kouzelníci, kteří byli o rok dříve na světovém šampionátu v Jižní Koreji.

Na kontě však má i celou řadu dalších prestižních ocenění. Byla například třetí už před šesti lety na mistrovství České republiky v moderní magii, na Grand Prix ve všeobecné magii získala i zvláštní cenu francouzského kouzelníka Jordana Gomeze. Uvidíme, jak daleko to nakonec dotáhne.

Reklama

Další články

Načítám