Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karanténa a vládní omezení se dotkly i podnikání Miloše Zapletala, někdejšího prezidenta soutěže krásy Miss České republiky. Ten musel dočasně uzavřít provoz své Farmy Blaník u Vlašimi. „Současná situace nás samozřejmě všechny omezuje. Ale nedá se nic dělat, takový je život. Mnoho let jsme si všichni docela užívali, teď se budeme muset uskromnit,“ řekl Super.cz.

Izolaci Zapletal tráví v přírodě a je za to rád. „Už se nepohybuju kolem krásných dívek, ale mám to štěstí, že povinnou karanténu trávím na svojí farmě mezi zvířátky. Od těch se snad nakazit nemohu,“ říká.

Na návrat do běžného provozu a života bez omezení už se ale samozřejmě těší. Zatím využívá alespoň možnosti opět pořádat farmářské trhy. Na Farma-parku Blaník se budou konat každý víkend od 25. dubna. „Samozřejmě důsledně dodržujeme všechna potřebná hygienická pravidla, od roušek přes odstupy až po desinfekci a další nutná opatření, aby si nikdo neuškodil. Zejména proto, že k nám pod Blaník jezdí především rodiny s dětmi,“ říká.

Kromě příležitosti k nákupu farmářských produktů a výrobků nebo mláďat domácích zvířat budou mít návštěvníci možnost si za běžné vstupné prohlédnout zajímavosti Farma-parku. „Ve výbězích hosté uvidí všechna domácí zvířata, od drůbeže přes jehňata a kůzlata až po koně, ale také řadu našich atrakcí, například chaloupky lesních skřítků, tajemného druida s laserovýma očima, svatbu oslů, strašidelné močálníky, čtyřrohé berany nebo živého blanického rytíře,“ zve Zapletal k návštěvě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám