Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po úspěšné písni Dej si roušku, kterou natočila ve spolupráci s Nikol Štíbrovou, přichází kapela Mirai s novinkou Yahoda. Klip se natáčel už loni na Bali, kam skupina odjela na dovolenou, a nese se v pohodovém a pozitivním duchu. Se zveřejněním kapela čekala na „správný čas“.

„Rozhodli jsme se až před pár dny, že je ideální čas lidem zlepšit náladu. Věříme, že bude líp a líp, a myslíme, že ten klip na lidi dýchne kouskem radosti ze života,“ říká frontman Mirai Navrátil, který hudbu a text singlu napsal spolu s producentem Ondřejem Fiedlerem.

O atmosféře klipu kluci říkají, že je „decentně úchylná“ a „trochu artová“. Jde o první zahraniční klip, který natáčela celá kapela pohromadě. Předešlé klipy ke skladbám Pojď zapomenem a Otchi točil Navrátil sám.

Naživo se na Mirai mohou fanoušci těšit na podzim, kdy bude kapela pokračovat v rozjetém turné, ke kterému přidala další termíny. „Jelikož pravděpodobně přijdeme o letní koncertování, rozhodli jsme se do Olomouce, Zlína a Pardubic přidat koncert navíc, abychom se viděli i s těmi, co se na nás chystali v létě,“ vzkázali kluci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám