Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno si Lucie Vondráčková (44) užívala krásy liduprázdného centra Prahy, když vyrazila na procházku tamními uličkami s rouškou.

Hlavní město, kde strávila většinu svého života, jí pochopitelně v Kanadě chybělo. O našich památkách, divadlech a romantických zákoutích se zmínila i ve své písni Nad Vltavou (2018), kde zpívá o tom, jak se jí po milované Praze stýskalo.

Na druhou stranu je Lucie také velkou milovnicí přírody a pohybu, a tak ráda vyrazí i mimo město. O víkendu si náramně užila únik do přírody k táboráku, kde opékala s kamarádkou špekáčky. „Na samotě u lesa... Děti a rodina a voda a klid a pes a život... a dobrou,“ napsala si po odpočinkovém víkendu na instagramový profil zpěvačka.

Pohyb a odpočinek v přírodě nevynechává ani její ex Tomáš Plekanec (41). Hokejista s přítelkyní Lucií Šafářovou (37) a dcerkou Leontýnou v kočárku tráví volno na in-line bruslích nebo si společně zaposilují z pohodlí domova, aby jako sportovci nevyšli ze cviku.

Reklama

Další články

Načítám