Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv o sobě v posledních letech nedává tolik vědět, má Carmen Electra (48) stále velkou základnu fanoušků, kteří ji bezmezně milují a obdivují. Je to dva roky, co se pro ně hvězda Pobřežní hlídky a parodie Scary Movie zvěčnila nahá.

Silikony tehdy vystavila na svém instagramovém účtu, i když kvůli cenzuře musely být zakryty bradavky. Fotky fanoušci ale i tak velmi ocenili. Carmen, vlastním jménem Tara Leigh Patrick, už totiž nahá jen tak nepózuje.

Před nahou sérií na sociální síti se nechala naposledy zvěčnit, jak ji pánbůh stvořil, v roce 2009 pro Playboy. Fanouškům tak nezbývá než doufat, že se jejich oblíbená sexbomba opět nechá trochu unést a nafotí zase něco obdobně rajcovního. Ostatně, ačkoliv je to neuvěřitelné, za dva roky z ní bude padesátnice a jubileum si přímo říká o oslavu nějakými hanbatými snímky. Do té doby se můžete kochat jejími sexy fotografiemi v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám