Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) nám ukázala svoje tajné místečko. Na zahradě skryté mezi žižkovskými činžáky, kde nechybí dokonce ani bazén, i když momentálně ještě zavřený, se opaluje už několik let. V jednom z domů, které patří stejnému majiteli, totiž bydlí její stylista Sam Dolce.

"U Sama jsem právě také trávila první tři týdny karantény, než jsem si po rozchodu s bývalým partnerem našla nový byt," vysvětlila nám. S hokejistou Zdeňkem Bahenským totiž žila v bytě, jehož hypotéku platil on. V bytě, kde žije teď, má sice terasu, ale radši stráví den s kamarádem. "Je to tady fajn, téměř nikdo sem nechodí," má ráda soukromí modelka a ředitelka soutěže Miss Czech Republic.

Když jsme Táňu viděli v bikinách, bylo jasné, že nepatří k ženám, které by rozchod zajídaly. Spíš naopak. "Extra velké chutě nemám, abych koukala na filmy a cpala se něčím nezdravým. Neztloustla jsem, začínám cvičit, protože potřebuju i zpevnit," vidí se kritickým okem Táňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám