Hlavní obsah
Článek

Patří k nejznámějším influencerkám v oblasti fitness, inspirací je, dle počtu followerů, víc než jedenácti milionům lidí. Šestadvacetiletá Tammy Hembrow s nimi sdílí jak tipy na pevnou figuru, tak i ukázky ze svého soukromí a života maminky dvou malých dětí, syna Wolfa (5) a dcery Saskie (3).

Doménou této australské fitness senzace, jak o ní některá média píšou, je posilování zadku, který dokázala vycvičit do takového tvaru, že už několikrát čelila nařčení, že si vypomohla na plastické chirurgii. Všechna však odmítla.

Flexibilní mamka, napsala k fotce, na které na pláži dělá rozštěp. Snímek u fanoušků vzbudil mimořádný ohlas - letos zatím nejvyšší počet lajků

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Flexi mami

Příspěvek sdílený Tammy (@tammyhembrow), Čen 13, 2020 v 11:33 PDT

Tammy Hembrow

Zobrazit příspěvek na Instagramu

♉︎ Taurus energy

Příspěvek sdílený Tammy (@tammyhembrow), Dub 14, 2020 v 1:27 PDT

V začátcích své kariéry Tammy cílila především na čerstvé maminky.

„Nechci, aby ženy po porodu rezignovaly s tím, že jejich tělo je zničené a už nemůže vypadat jako dříve. Pravdou je, že nejspíš nebude stejné, může být mnohem lepší!“ motivovala je. Sama má dvě děti, takže i zkušenosti s formováním postavy po porodu.

Dnes jsou její cílovou skupinou všechny ženy, které se ve svém těle chtějí dobře cítit. Kromě cvičebních plánů má podnikatelka vlastní značku doplňků stravy a sportovního a volnočasového oblečení.

Navzdory mládí je Tammy nadšenou maminkou. Děti ji prý změnily k lepšímu. „Člověku, který to nezažívá, je velmi těžké to popsat. Je úžasné a nesmírně krásné cítit, jak mě potřebují a jak ve mě věří. Mateřství mě mnohé naučilo a stále mě školí. Moje děti jsou tím největším darem,“ řekla magazínu Women Fitness.

Otcem Wolfa a Saskie je Reece Hawkins. Pár se v roce 2018 rozešel.

Reklama

Další články

Načítám