Hlavní obsah
Článek

Dlouhé roky sociálním sítím nevěnoval pozornost a v karanténě se vše změnilo. Johnny Depp (60) si založil Instagram, a i když neměl tak rychlý nástup fanoušků jako Jennifer Aniston (55) před pár měsíci, za jeden den má už dva milióny sledujících.

Jako první na svůj účet přidal fotku, že je konečně taky online a že svým fanouškům natáčí video. To zveřejnil jen chvilku poté a 8 minut svým příznivcům mluví do duše a děkuje jim za jejich podporu v posledních letech. Nejspíš tím i lehce naráží na nekončící spor s jeho exmanželkou Amber Heard (37), která pošpinila jeho jméno pomluvami, které se snaží Johnny vyvrátit u soudu.

„Až doteď jsem neměl pocit ani důvod k tomu, abych se na sociální sítě připojil, ale teď jsem cítil potřebu otevřít dialog o tom, jak tato neviditelná hrozba ovlivňuje a ničí lidské životy,“ říká ve videu šestapadesátiletý herec a mluví o tom, jak těžká doba přišla a lidé přicházejí nejen o životy, ale ti další o svá živobytí a končí na ulici.

Rád by, aby si lidé víc pomáhali: „Někteří lidé mají pocit, jako by jim svázali ruce za zády, což tak částečně je, ale to nám může také připomenout, že naše srdce spoutaná nejsou a my můžeme mít starost a díky ní si můžeme pomáhat. Rád bych k vám tímto promluvil a požádal vás o to, abyste zůstali doma nablízku svým milovaným a chránili si své zdraví v těchto těžkých dobách.“

„Neměli bychom na tuto karanténu nadávat, tyhle dny nám už nikdo nevrátí, tak je využijme k něčemu, co nám nebo našemu okolí pomůže v budoucnosti.“

Reklama

Další články

Načítám