Hlavní obsah
Článek

V době před pandemií nového typu koronaviru si Gabriela Partyšová (45) často přála zastavit čas. Neustále někam spěchala, něco nestíhala, byla unavená, neměla čas na blízké. Teď, když se vše zpomalilo proto vše dohání.

„Přála jsem si, aby týden měl víc dnů. A je to tady. Zažíváme něco, co nás limituje po všech stránkách a s čím se musíme vnitřně srovnat,“ zamyslela se během našeho posledního rozhovoru moderátorka.

„Můj produktivní věk mi skoro až předurčoval být rozlítaná tak, že jsem mnohdy neměla ani čas na knížky, které jsem přes rok dostávala a toužila je přečíst, nebo na naši krásnou zahradu,“ přiznala Gábina, která žije se synem a rodiči v rodinném domě nedaleko od Prahy obklopená krásnou parkovou zahradou, vedle níž se navíc nachází tenisový kurt.

Gabriela se synem Kristiánem využívají volný čas různě. „Mám čas učit se nové písně na piano, víc mluvit se svým synem, chodit do lesa za domem, sportovat,“ říká Gábina, která hodlá udělat víc pro své tělo: „Mám v plánu držet pětidenní půst na pročištění těla a mysli,“ plánuje si Gábina Patyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám