Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Olga Kurylenko patřila k prvním známým tvářím, které veřejně oznámily, že byly pozitivně testované na koronavirus. Kde se nakazila, neví. Nemoc prodělala ve svém londýnském domě.

Fanouškům se pravidelně ozývala se zprávami o symptomech, průběhu nemoci i o následném zotavení. Sledující také vyzvala, aby nosili roušky, a podivila se nad tím, že si mnoho lidí stěžuje, že nemají v karanténě co dělat, myšleno doma. „Jsem překvapená, protože já to mám přesně naopak,“ píše Kurylenko.

„Musím říct, že osobně si tento čas, tedy teď, když už je nemoc za mnou, užívám. Nemusím pořád někam chodit, nemusím nikam jezdit a nemusím pracovat. Po pauze jsem prahla celé věky,“ uvedla herečka s tím, že jako ostatní vaří, uklízí, třídí věci. „Můžete přeorganizovat své věci, probrat se fotkami, soubory v počítači atd. Organizujte! Vyhoďte krámy! Čtěte! Vzdělávejte se. Naučte se nový jazyk. Rozmýšlejte,“ radí herečka.

S tímto přístupem prý zatím neměla jedinou minutu v karanténě volnou, naopak. „Zdá se mi, že dny utíkají až moc rychle, přála bych si, aby byly delší. I když stále něco dělám, přesto odpočívám od pracovních povinností, což jsem opravdu potřebovala,“ dodala Kurylenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám