Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna K (59). tráví dny během karantény hlavně doma nebo na procházkách v lese se svým obřím psem. Vzhledem k prodělané léčbě si musí dávat velký pozor, protože patří ke skupině lidí se sníženou imunitou.

Přesto ale nezahálí ani pracovně. S kapelou vystupovala v rámci akce Pod okny pro domovy pro seniory ve Všenorech a Slivenci. "Nejen pro dědečky a babičky, ale abychom potěšili i personál, který se o ně stará. Bylo to krásné a moc dojemné," svěřila.

Pro svoje fanoušky natočila také domácí videa, kdy je ona sama u sebe doma a s kapelou jsou propojeni online. Na to, jak to vypadalo, se můžete podívat. Kromě písně Prokřehlá, kterou vám přinášíme, jde ještě o skladbu Vždycky se budeme znát.

Dohromady dala konečně už i nahrávku, která vznikla v rámci jejího akustického turné. Hodinový záznam z koncertu se natáčel v lednu v divadelním prostoru Jatka 78 a premiéru bude mít na Óčku 28. dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám