Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohyb k životu potřebuje jako vzduch. Ostatně to je na Michalovi Gajdošchovi vidět. Finalista soutěže krásy soutěži Muž roku 2011 a účastník slovenské reality show Farma nepovoluje ve cvičení ani v době karantény, kdy jsou posilovny uzavřeny.

Sympatický model vytvořil skladbu cviků, které je možné praktikovat i mimo profesionální cvičiště. „Vytvářel jsem cvičení pro lidi, kteří nyní pracují z domu a trápí je bolesti zad. Celé to vzniklo tak, že mě bolela záda a snažil jsem se to skoro dva roky odstranit. Teď, když jsem přišel na to, jak na to, tak jsem vytvořil tohle cvičení,“ říká Michal, který sestavu cviků zveřejnil na sociálních sítích a sklidil s ní úspěchy.

„Jedná se o devět cviků. Každý se opakuje dvakrát až třikrát, až poté se přechází na další. Opakování je na vás, ale dají se udělat ideálně dvě až tři série. Já to dělám do vyčerpání,“ uvádí s nadšením Michal Gajdošech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám