Hlavní obsah
Článek

Kate Beckinsale (50) je známá tím, že většinou randí s výrazně mladšími partnery. Nyní se po jejím boku objevuje rovnou o 24 let mladší rocker Goody Grace. Pár byl zachycen, jak se v těchto dnech prochází ruku v ruce po ulicích Los Angeles, ale poprvé se spolu objevili už v lednu. V posledních měsících herečka také často komentovala jeho příspěvky na sociálních sítích.

Goody je přitom pouze o rok starší než Katina dcera Lily Sheen. Kate je známá tím, že v posledních letech randí s chlapy, kterým je mezi dvaceti a třiceti. Loni byl takovým o dvacet let mladší komik Pete Davidson. Ten s herečkou zaháněl smutek po zrušených zásnubách s Arianou Grande, ale to zdaleka nebyly jediné slavné dámy, s nimiž se objevoval.

V roce 2018 pak Kate randila například s Jackem Whitehallem (31) a rok předtím s Mattem Rifem (24). Dceru Lily má herečka s Michaelem Sheenem a v minulosti byla 12 let provdaná za Lena Wisemana.

Nelze se ale vůbec divit, že Beckinsale přitahuje samé zajíčky. Nevypadá vedle nich totiž o mnoho starší. Přestože jí pomalu, ale jistě táhne na padesát, je to pořád velká kočka a stále patří k nejvíc sexy herečkám Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám