Hlavní obsah
Článek

Počítá s tím, že divadla nebudou hrát ještě dlouho, muzikálová kráska, kterou známe i jako doprovodnou zpěvačku Báry Polákové (40), si proto po měsíci doma řekla, že je čas najít si nový džob. "Jdu na pohovor na prodavačku bot," řekla Super.cz Kateřina Pechová.

Kromě finančních starostí se ale v karanténě netrápí. Chladnou ji nechávají i odrosty na její kudrnaté hřívě, které dokazují, že není úplně přírodní blondýnka. "Na těch kudrnách to tolik poznat není, a když tak mám spoustu čelenek, až to bude opravdu hrozné," vidí řešení v situaci, kdy kadeřnictví mají otvírat až 25. května.

To, aby doma nenakynula, řeší hlavně pohybem. Jednak s manželem a muzikálovým kolegou zároveň Peterem Pechou (34), s nímž cvičí společně, a také začala chodit běhat. "Nebydlíme u lesa, ale ve Vršovicích, tak běhám kolem Slavie s rouškou, a tak čtyři kilometry dám. A vezmu s sebou samozřejmě našeho neunavitelného psa," vysvětlila.

A jak je to tedy s její prací zpěvačky? Hlasivky jsou také sval. "Snažíme se doma zpívat, procvičujeme se, nahráli jsme s Peťou i cover písničky Imagine. Jedná se i o nějakém koncertu s Bárou, ale jak to dopadne, zatím nevím. Ale hlavně teď doufám, že mi dobře dopadne ten pohovor. Je strašně těžké teď práci najít v jakémkoli oboru. Nechci se litovat. Máme ruce a nohy a můžeme dělat cokoliv," svěřila.

"Nájem se sám nezaplatí a pokud jde o naši profesi, nevíme, jak dlouho budou ta opatření trvat. Minimálně do září si nezahrajeme a být půl roku úplně bez práce je blbost. A ani by mě nebavilo sedět doma na zadku. Budu ráda chodit do práce i nějak pomáhat. Namlouvala jsem i pohádky o kocourovi Mikešovi pro děti, aby se doma zabavily, nabízeli jsme pomoc i Nikol Kouklové s rozvozem roušek," dodala.

Reklama

Další články

Načítám