Hlavní obsah
Článek

Tanečník a choreograf Marek Dědík (41), který ve StarDance vlnil boky po boku Pavly Tomicové (61) či Jitky Schneiderové (51), je dvojnásobný tatínek!

Dědíkova manželka Tereza v pražském Podolí přivedla na svět opět syna. Chlapeček dostal jméno Dorian Marek Dědík. „Narodil se nám druhý kluk. Váží 3490 gramů. Maminka i malý jsou v pořádku. Je to nepopsatelný pocit být podruhé tátou, i v těchto nelehkých podmínkách a vládních nařízeních kvůli koronaviru. Ale zvládli jsme to,“ řekl Super.cz Dědík.

Syn přišel na svět už před Velikonocemi. Na sourozence už se moc těšil i dvouletý Bertram.

„V neděli jsem si vyzvedl společně s Bertramem manželku a druhého syna v porodnici. Květinu pro maminku vybíral sám Bertram,“ líčil nadšený Dědík.

Marek Dědík v karanténě tančil jive i s těhotnou manželkou.

Rodiče si dopředu nenechali říct pohlaví miminka. „O jménech jsme tentokrát měli jasno daleko dříve než u prvního dítěte, i když jsme nevěděli, jestli čekáme holčičku, nebo chlapečka,“ prozradil Dědík. Měli tak připravená dvě jména i dvě soupravičky.

Dědík tentokrát u porodu chyběl. „Bohužel kvůli nynější situaci jsem nemohl být u porodu, tak jako tomu bylo u prvního syna. O to víc mě mrzí, že jsem tam nemohl být a držet Terezku za ruku a být pro ni oporou. Už jsme ale všichni čtyři společně doma a užíváme si rodinné chvíle,“ uzavřel šťastný tatínek.

Reklama

Další články

Načítám