Hlavní obsah
Článek

Dceru bývalého herce, nyní velvyslance v Izraeli Martina Stropnického (67), jsme naposledy viděli v divadle. Anna Stropnická si zahrála striptérku v představení Na dotek. Ještě před karanténou ale stihla natočit první videoklip, do kterého ji obsadili pánové z kapely FROM.

Jde o píseň Na konci všech cest. Klip má dvě roviny. Jedna linie je věnovaná kapele a druhá dívce, která řeší svou minulost, hlavně pak zkušenost s muži. „Když mě kluci z kapely oslovili, musím říct, že jsem byla překvapená, a zároveň jsem jejich kapelu vlastně ani neznala. Když jsem si jejich muziku a dřívější videoklipy přehrála, tak jsem neváhala a šla jsem do toho,“ prozradila Anička.

Zároveň přiznává, že díky této spolupráci zažila hned několik svých poprvé. „První role ve videoklipu a poprvé se čtyřma klukama v zimě na neznámém místě. Natáčení jsem si užila a kluci se o mě starali po celý dlouhý den opravdu skvěle, i když byla fakt pěkná zima. Už se těším na jejich pražský koncert, protože je zase ráda uvidím a konečně i poslechnu naživo,“ dodala. Otázkou ovšem je, zda se v rámci rozvolňování bude vůbec moci uskutečnit. Kapela by měla zahrát 18. června v Rock Café Praha.

Pop-rocková kapela FROM na doposud největší hit V síti, který má dnes přes 5 miliónů zhlédnutí, navázala singly Láska a Najednou a ukončila tím trilogii příběhů hlavní hrdinky Kristýny, která si prochází kyberšikanou a těžkou životní cestou. V roce 2018 skupina vydala debutové album Nekonečno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám