Hlavní obsah
Článek

Bývalá televizní hvězda Frenchy Morgan (48) se snaží zviditelnit, jak to jde, a často k tomu využívá své umělé křivky, které odhaluje nejen na sociálních sítích. V době karantény se i ona izoluje a zjevně pro roušky, které většina lidí v současné době využívá k zakrytí obličeje, našla i další využití. Použila je místo podprsenky k zahalení silikonů, ale i klína.

Morgan udělá pro zviditelnění cokoliv. S jejím o čtrnáct let mladším přítelem Olim Londonem si velmi oblíbili plastickou chirurgii. Dohromady podstoupili na 24 plastik a chtějí vypadat jako živá panenka z asijských animovaných filmů a hvězda korejského popu.

Za plastiky utratili už téměř osm miliónů korun. London je posedlý K-popem a snaží se co nejvíce podobat zpěváku Pak Či-minovi z chlapecké skupiny BTS. A celkem se mu to daří. Zpěváka natolik zbožňuje, že se v Las Vegas oženil s jeho podobiznou z kartonu v životní velikosti.

London a Morgan mají vztah založený právě na zálibě v plastikách. Pravidelně podstupují botox, facelifty a vybělení kůže. London kromě toho prodělal liposukci, minimálně pět operací nosu, nechal si předělat oční okolí a spodní část obličeje. Morgan zatím podstoupila „jenom“ tři zvětšení poprsí, ve zvětšování hodlá nadále pokračovat, několik operací nosu a pravidelně si nechává vyplňovat rty. Ve své zálibě prý nepoleví, dokud se nebudou naprosto podobat svým idolům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám