Hlavní obsah
Článek

Herečka Sandra Nováková (41) známá ze seriálů Ordinace v růžové zahradě nebo Modrý kód slaví 38. narozeniny. Krásná černovláska odstartovala hereckou dráhu už jako malá holčička.

S bratrem a taktéž hercem Adamem Novákem si zahrála v oblíbeném rodinném seriálu Bylo nás pět. Později si prošla řadou rozmanitých a zajímavých rolí, u kterých se rozhodně nenudila. Například v Ordinaci ztvárnila bývalou uživatelku drog, zdravotní sestru Gábinu, kterou později potrápily vážné psychické problémy.

Ve filmu Pusinky pro změnu tíhla k ženám a excelovala v roli lesbičky s Marií Doležalovou (37) a Petrou Nesvačilovou (38). V dalším snímku Zakázaný člověk zase musela odhodit stud i oblečení v roli prostitutky Almy. Kromě filmu a divadla se věnuje také vlastnímu pořadu Barování v Malostranské besedě.

Co se hereččina osobního života týče, s žádostí o ruku před ní na Silvestra roku 2010 poklekl bývalý producent Jan Nejedlý, se kterým se na začátku roku 2013 rozešla. Dnes je šťastná po boku současného snoubence Vojtěcha Moravce, se kterým oslavila sedmé výročí. Mají spolu čtyřletého syna Mikuláše.

Reklama

Další články

Načítám