Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lenka Filipová (57) se necpe do reklamy, nepořádá masové koncerty a velmi přísně si střeží své soukromí. Nikoho by proto ani nenapadlo, že tahle skromná a spíš nenápadná písničkářka si za svou kariéru vydělala pořádný balík peněz.

Přestože Lenka není komerční umělkyní, za svou mnohaletou pěveckou kariéru si stihla vydělat velmi slušné peníze. Jen její vila na Praze 6, kde se svým mužem a dcerou žije, vyjde podle odhadu odborníků na celých deset milionů korun. Luxusní terénní bourák, kterým zpěvačka jezdí, pak na další tři. „Neznamená, že když někdo má barák a auto, že hned vlastní jmění,“ řekla Lenka vyhýbavě deníku Aha!

Lenka si na velké peníze měla přijít nejen vystupováním v České republice, ale hlavně koncertováním ve Francii. Všude je o ni velký zájem, fanoušků má spousty. „Její vystoupení, kde hraje na kytaru, jsou sice komorní, ale vždy vyprodaná. Lístky jdou na dračku,“ potvrdil zdroj.

Reklama

Další články

Načítám