Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) se nebojí na sociálních sítích pochlubit snímky, na nichž vynikne její dokonalá postava. Ostatně za ty ji fanoušci chválí nejvíc, neboť má Míša opravdu skvělou figuru.

Tentokrát potěšila sledující fotkou v bikinách a ti v komentářích nešetřili pochvalami. „Krásná jako vždy.“ „Nádherná, okouzlující,“ zahrnuli ji lichotkami. „Krásná, to zas někdo nerozdýchá,“ rýpla si do moderátorčina bývalého jedna z fanynek, a nebyla sama.

Právě Míšin exmanžel, tenista Lukáš Rosol (38) nedávno kritizoval její zrcadlové selfie z ložnice. Ačkoliv to zdaleka nebyl její nejodhalenější snímek, neodpustil si tehdy komentář, že by jako matka měla být zodpovědnější.

Michaely se zastali nejen fanoušci, ale například i kolegyně ze šoubyznysu. Snad tedy snímek v bikinách nepřivodí jejímu ex další infarktovou situaci. Míše to na něm totiž pořádně sekne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám