Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv se i ona řadí mezi herce, kteří kvůli pandemii koronaviru ze dne na den přišli o práci, na nic si Yvetta Blanarovičová (60) nestěžuje a stále srší optimismem. A i když tráví letošní Velikonoce bez koledníků, na rozdíl od loňska, kdy dostala pomlázkou od svého kolegy Josefa Laufera (80) přímo na jevišti Divadla Broadway, doufá, že alespoň díky synovi neuschne.

„Doufám, že s pomlázkou dorazí alespoň můj syn Matyáš, abych byla i na další rok zdravá. Samozřejmě nebude chybět sváteční oběd,“ prozradila herečka s tím, že ale víc koledníků nečeká.

„Musím říct, že ačkoli mám Velikonoce ráda, stejně jako jiné svátky v roce, letos je kvůli aktuální situaci s koronavirem téměř neslavíme. Protože nechodí koledníci, tak jsem nebarvila žádná vajíčka. A já jsem tradicionalistka, takže jsem letos nepekla beránka ani mazanec.“

Protože Yvetta nyní nemůže točit ani zkoušet na divadle, dostala se k aktivitám, na které dříve neměla čas. „Mám ráda, když je jarem provoněný a vyzdobený byt, takže, i díky nucenému volnu, se ze mne stal domácí zahradník. A díky dlouhému neplánovanému volnu jsem také uklidila celý byt. A ačkoli mám teď volno od natáčení i od divadla, tak se rozhodně nenudím a stále něco vytvářím,“ prozradila na sebe.

Na mysli ale v žádném případě neklesá a už se těší na návrat do muzikálu Kvítek Mandragory. „Věřím, že se vše brzy vrátí do standardního režimu a letošní Vánoce všichni prožijeme tak, jak jsme zvyklí. Přeji všem krásné svátky a hodně pozitivní energie,“ dodala pro Super.cz Yvetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám