Hlavní obsah
Článek

Chlapecká kapela Lunetic, která nedávno vydala novou desku a absolvovala turné s nezbytným šílenstvím fanynek a jejich házením kalhotek a podprsenek na pódium, si v době své největší slávy pořádně dokázala užívat milostných radovánek.

Tak například takový na první pohled tichošlápek David Škach (35). Vypadá a chová se jako mnich, ve skutečnosti mu ale postelí prošly Lucie Bílá i Alena Šeredová. Nyní prosákly další pikantní informace z jeho intimního života. Zúčastnil se totiž orgií, na kterých nechyběla ani Gabriela Partyšová (45).

Její manžel Josef Kokta ale může být v klidu. Jak nám prozradil zdroj blízký skupině, událost se stala před více než deseti lety, kdy ještě nebyla zadaná. „Bylo to kdysi v brněnském hotelu. David a Martin Kocián byli s Gábinou v koupelně, Aleš Lehký si vedle užíval s její sestrou. Mejdan jako prase,“ pochlubil se dobře informovaný zdroj Super.cz. Nikdo si prý ale nepovídal. Šlo čistě o uvolnění přebytečné energie mládí.

„Tyhle věci bych nechal spát. Kdysi jsme si docela užívali života, ale teď jsme všichni zadaní, a myslím, že vytahování konkrétních jmen z minulosti nemá cenu,“ řekl nám k tomu zaskočený člen kapely a moderátor pořadu Snídaně s Novou Aleš Lehký. „David je klasická tichá řeka, která břehy mele,“ směje se ještě dnes zářezům na pažbě kolegy Martin Kocián.

Mládenci mají za sebou úspěšné turné, které ukázalo, že na ně fanynky nezapomněly. „A nové vyrostly! Vždyť tolik mladých holek, co je na našich současných koncertech, nás před lety poslouchat nemohlo,“ kroutí hlavou Kocián, jenž s kolegy nedávno představil videoklip Na vlnách.

Reklama

Další články

Načítám