Hlavní obsah
Článek

Většina hudebních fandů už zaznamenala, jak se s karanténou vypořádává zpěvák Matěj Ruppert, frontman kapely Monkey Business. Na svých sociálních sítích předvádí neuvěřitelné kreace, a nejen své děti baví převleky, hereckými výkony a pořádným disco tancem. To ale není vše, co má na svědomí.

Matěj je ale především zpěvák, tak ani v této době nezahálí a spolu s mnoha dalšími hvězdami se zúčastnil velkolepého koncertu přenášeného z pražského Lucerna Music Baru, kterého se zhostilo mnoho známých tváří. Hlavním partnerem akce byla Hanácká vodka, jejíž je Matěj tváří.

„Vlastně jsem rád, že teď můžu také trochu víc času strávit se svojí rodinou a jen tak si sednout doma před otevřenou skříň a trochu se vyblbnout. Zároveň se ale snažím pomáhat tak, jak můžu. A právě pátečním koncertem jsem chtěl alespoň trochu poděkovat všem, kteří zachraňují lidské životy a často jsou už na pokraji svých sil,“ řekl.

Matěj Ruppert draží stylovou roušku

Právě na Velký pátek proběl charitativní koncert Spolu jedním hlasem za účasti hvězd a hvězdiček z řad hudebníků, sportovců a influencerů. Společně vysekli poklonu všem hrdinům první linie – lékařům, sestřičkám, hasičům a dalším lidem, kteří pomáhají, abychom tuhle situaci zvládli a nezbláznili se z toho. Koncertem však tato pomoc nekončí!

Chcete Matějovu roušku s podpisem?

Hanácká vodka z Palírny U Zeleného stromu oslovila několik hudebních umělců, aby zvěčnili svůj podpis na roušku, která bude následně vydražena. Zkuste na dálku vydražit třeba tu Matějovu a přispějte na dobrou věc. Nebo se pak můžete pyšnit podpisem nestárnoucího frajera Davida Kollera, finalisty aktuálního národního kola Eurovize Bena Cristovaa nebo stále populárnějšího Pokáče. Místo kila banánů si pro vás roušky připravila i kapela Wohnout.

Dražba začíná na sociálních sítích Hanácké vodky v pondělí 13. dubna a páteční půlnocí 17. dubna končí. Roušky získají dražitelé s nejvyšší nabízenou částkou a následně bude obnos přesměrován na platformu donio.cz a výtěžek je určen mimo jiné na pomoc domovům pro seniory a lidem bojujícím v první linii.

O kterou z podepsaných roušek bude největší zájme, co myslíte?

Další články

Načítám