Hlavní obsah
Článek

Jada Pinkett Smith (52) už dvacet let úspěšně abstinuje. V karanténě se manželka Willa Smitha snaží zaměřit na spirituální praktiky a meditace, ale bohužel si v izolaci uvědomila, že se jí vrátily pocity, které ji v minulosti doháněly k pití.

„Neměla jsem skleničku už pěkně dlouho, ale pocity, kvůli nimž jsem dřív pila, se zase vkrádají do mé mysli,“ přiznala herečka ve vlastním pořadu Red Table Talk, v němž se často svěřuje s intimními detaily ze svého života. „Procházíme velmi nejistým obdobím, a tak musím zkrátka vydržet a mít víru.“

„Změna není nikdy snadná. Na všechno, co nás jednou dohnalo k abstinenci, musíme nyní pamatovat víc než jindy, a držet se toho,“ doplnila Jada, která mluvila v pořadu o závislosti s maminkou Adrienne Banfield-Jones a dcerou Willow.

Adrienne, která má sama drogovou minulost, dokonce přiznala, že se jednou předávkovala. Její dcera o tom prý neměla ponětí, jak vyšlo najevo v poslední epizodě facebookové série.

Jada se netají tím, že měla dříve problémy s alkoholem, k němuž měl ostatně svého času blízko i její manžel Will. Ten loni v březnu, když trénoval na maraton, přiznal, že nepije už zhruba deset let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám