Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Václav Knop (70) má to štěstí, že si na chalupě, kde nyní tráví karanténu, zařídil vlastní audiostudio, a tak může pracovat z pohodlí domova. Ani během nouzového stavu nezahálí a například namlouvá audioknihy.

Když ho, jak sám říká, bolí „mluvidla“ a potřebuje si vyčistit hlavu, zabaví se manuální prací na zahradě. „Pálím dřevo, řežeme stromy a dělám další údržbu. Nepotřebuji nikam moc vycházet. Což jsem rád, protože s rouškou na mém vousatém ksichtu je to komplikované. Navíc v roušce nemohu dýchat a potí se mi brýle. Samozřejmě, když jdu ven, tak roušku mám, ale hned za vraty domova ji sundávám,“ svěřil se populární tělocvikář Jonáš ze seriálu Hospoda.

Mnoho celebrit se nyní chlubí archivními snímky z dob mládí či puberty a pozadu nezůstává ani Václav Knop, který je kupodivu na sociálních sítích také aktivní. Ve volném čase prošel už několik starých fotoalb, kde našel opravdové poklady, o které se podělil s fanoušky.

Herec, který má na svém kontě nespočet seriálů i filmů si v současné době užívá novou roli doktora Vacka v seriálu Slunečná. Vtipnou shodou okolností se lékař celostní medicíny svým charakterem podobá právě nerudnému tělocvikáři z Hospody.

Reklama

Další články

Načítám