Hlavní obsah
Článek

Už pár týdnů tráví večery místo před divadelním publikem doma. Patricie Pagáčová (35) je ráda v jednom kole a vedle hraní na divadle zvládá i natáčení seriálu Modrý kód nebo porotcování v SuperStar. Její program je teď ale zcela jiný.

„Trávím čas asi jako většina lidí, uklízím, odpočívám, vařím, peču, cvičím jógu, chodím na procházky s pejskama a popravdě si užívám ten čas se svým mužem,“ sdělila nám Patricie, která se místo svojí práce aktuálně věnuje spíše domácím pracím, které i delší dobu odkládala.

„Konečně jsem se hlavně dokopala k úklidu těch skříní a poliček a všech těch míst, která člověk neustále odkládá,“ dozvěděli jsme se od Patricie, pro kterou jsou vztahy s kamarády a kolegy důležité. Díky moderním technologiím je tak ale stále se všemi v kontaktu.

„Jinak samozřejmě jsem v kontaktu se všemi přáteli, občas děláme FaceTime hovory, abychom se aspoň takhle viděli, ale přiznám se, že ten sociální kontakt už mi dost chybí a těším se, až zase budeme třeba točit a budeme se zase moct potkávat,“ dodala závěrem herečka, která ještě před nařízenou karanténou stihla se svými kolegy odehrát premiéru v Divadle na Jezerce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám