Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno ukázal oblíbený bavič, herec a moderátor pár archivních snímků z dětství, nyní se pochlubil fotkou z puberty. Jen málokdo by ale ze snímku hubeného klučiny s kytarou, který v dětství miloval sport, poznal, že se jedná o Lukáše Pavláska (45).

Bývalý finalista StarDance, přezdívaný Tydýt, si sám ze sebe udělal na sociálních sítích legraci a přirovnal se k zesnulé americké rockové hvězdě. „Rok 1993 a patnáctiletý Kurt Cobain ze Strašnic,“ napsal moderátor k fotce.

Smysl pro humor ovšem neztrácí ani jeho instagramoví fanoušci, kterým na archivní fotce připomíná i jiné slavné tváře: „Martina Sáblíková blond edice!,“ reaguje na snímek jeho kolegyně, moderátorka Tereza Tobiášová. A další vtipné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. „Adéla Banášová revival,“ baví se v diskuzi další žena. Nejčastěji se komentující shodli, že si na první pohled moderátora spletli s muzikantem Tomášem Klusem (37).

Co myslíte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám