Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu smutné období nyní prožívá rodina Aleše Hámy (50). Herce a moderátora náhle a nečekaně opustila milovaná maminka. Ze smutné události se v den jejího posledního rozloučení vypsal na sociální síti.

„Tak jsme ji dneska vyprovodili na poslední cestu. Moje maminka zemřela náhle a nečekaně 30. března. Dala nám s mým bráchou Tomášem, všem vnoučatům, manželovi Wolfovi, tisícům studentů a žáků, který za svůj život učila, kamarádům a kolegům, obrovský množství lásky, muziky, radosti, rad a zkušeností,“ napsal herec, který stejně jako celá jeho rodina bere odchod maminky těžce.

„Vždycky nás učila pokoře, velkorysosti, spravedlnosti, zodpovědnosti a úctě k životu, lidem i přírodě, a nikdy při tom nezapomínala na nadhled a legraci. Dala nám fůru písní, a foukala nám i světu do plachet, když bylo zlé bezvětří. Dneska foukáme my, aby Tvoje duše v klidu odletěla k nebi,“ napsal herec o mamince Drahomíře, která byla celý život učitelkou hudby na střední i vysoké škole.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tak jsme ji dneska vyprovodili na poslední cestu. Moje maminka zemřela náhle a nečekaně 30. března ... Dala nám s mým bráchou Tomášem, všem vnoucatum, manželovi Wolfovi, tisicum studentů a žáků který za svůj život ucila, kamarádům a kolegum obrovský množství lásky, muziky, radosti, rad a zkušeností. Vždycky nás učila pokoře, velkorysosti, spravedlnosti, zodpovědnosti a úctě k životu, lidem i přírodě a nikdy při tom nezapominala na nadhled a legraci... Dala nám fůru písní, a foukala nám i světu do plachet, když bylo zlé bezvětří... Dneska foukame my, aby Tvoje duše v klidu odletěla k nebi... Leť klidná a smirena , necháváš nás tady v nesmírným smutku z tvyho odchodu, ale věz, že tu zůstávají dva slušně vychovaný kluci, který to co ty si dala Ty nám, budou dávat svým dětem i všem ostatním dál.. Děkujeme za všechno mami, babi, manželko, účo, profesorko, vodačko, sbormistrině, paní a velkorysá damo... O tátu se postaráme... Dâša forever!!!

Příspěvek sdílený Aleš Háma (@aleshama73), Dub 8, 2020 v 1:50 PDT

„Leť klidná a smířená, necháváš nás tady v nesmírným smutku z tvýho odchodu, ale věz, že tu zůstávají dva slušně vychovaní kluci, kteří to, co ty si dala Ty nám, budou dávat svým dětem i všem ostatním dál. Děkujeme za všechno mami, babi, manželko, účo, profesorko, vodačko, sbormistryně, paní a velkorysá dámo. O tátu se postaráme. Dâša forever!“ dodal Háma, kterému pod text a snímky maminky začali okamžitě kondolovat kolegové z branže a fanoušci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám