Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě se díváte na fotografie staré přes půl století. Zachycena je na nich Marilyn Monroe, zřejmě největší sexsymbol všech dob. Nikdy nepublikované snímky pořízené amatérským fotografem Lani Carlsonem v San Diegu v roce 1952 jdou nyní do dražby v aukční síni Bonhams s vyvolávací cenou v přepočtu 1,1 miliónu korun.

Marilyn, které v té době bylo 26 let, to na fotografiích u helikoptéry v jasně růžových šatech velice sluší, srší pozitivní energií a rozdává úsměvy na všechny strany. Na některých snímcích je Marilyn zachycena s jazzmanem Rayem Anthonym, na dalších je sama, pak s pilotem helikoptéry nebo s přítulnou kolií.

Unikátní fotografie mají navíc výjimečnou kvalitu a byly dokonce upraveny i do 3D podoby. Očekává se, že o ně bude především mezi obdivovateli božské Marilyn veliký zájem, přesto je zatím otázkou, za kolik se nakonec kolekce celkem deseti pořízených snímků vydraží.

Reklama

Další články

Načítám