Hlavní obsah
Článek

„Jsem Dušan Vitázek, herec a zpěvák, a působím v Městském divadle v Brně. Kromě toho spoluorganizuji obrovský mamutí běžecký den, který se měl konat v květnu. Takže mě „korona“ zasáhla na všech frontách,“ říká úvodem manžel Pavly Vitázkové (45) a dodává: „Mohl bych se tady plazit v depresi, ale rozhodl jsem se být jen tak šťastný, protože mi to prostě přijde podstatně výhodnější.“

S manželkou Pavlou Dušan Vitázek vychovává dvě dcery, Barborku a mladší Rozárku. Ani jedna zatím není školou povinná, takže probírání látky prvního stupně v domácím prostředí rodiče minulo. I když starší Barunku už to čeká. V den, kdy natáčel, ji šel Dušan přihlásit k zápisu.

S dětmi také pekl, hrál jim divadlo a pak rodina vyrazila na dlouhou procházku do lesa, kde si udělala piknik. A proběhl i komorní koncert, který Vitázek, už doma ze zahrady, vysílal speciálně na přání přátel ze spolku pro ranou péči.

Protože je herec původem ze slovenského Trenčína, přidal závěrem i pozdrav pro své blízké. „Držte se, a vůbec všichni, kteří teď nemůžete za svými rodinami, ať jsou kdekoli. To dáme,“ vzkázal na videu rodičům, bratrovi i divákům pořadu Nova je s Vámi, televize díl odvysílá ve středu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám