Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uvadající hvězda reality show Big Brother a známá milovnice plastických úprav zevnějšku Angelique Morgan alias Frenchy (48) je vášnivou podporovatelkou amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Příští rok by ho ráda viděla znovu v Bílém domě, a tak už teď začala s kampaní na jeho podporu. Společně s kamarádkou z Playboye Tiffany Madison se svlékly do růžových plavek a hrdě pózovaly s transparentem na podporu Trumpa.

Lacinost z jejich projevu oddanosti sálala ze všech stran. Blonďatá vyžilá sexbomba Frenchy v minulosti dokonce Trumpovi vyjádřila podporu prostřednictvím obnažených silikonových ňader.

Takovou fanynku by Trump jistě dovedl ocenit. Na rozdíl od jeho manželky… Frenchy zkrátka nezahálí ani v době bojů proti šíření koronaviru. Nedávno se s rouškou svíjela polonahá u tyče. Zda tím chtěla šéfovi Bílého domu dodat kuráž, není známo, ale nedivili bychom se už ničemu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám