Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že si místo práce v herecké branži, která momentálně kvůli koronaviru zažívá krušné časy a stagnuje, našla nové zaměstnání, napsala herečka Barbora Mottlová (37) na sociální síti před pár dny. Aby měla na živobytí, začala pracovat jako pokladní v supermarketu.

Už dříve Bára sdílela, že místo aby se litovala, nastalou situaci bere jako zkušenost a výzvu. Peníze si sice měla možnost půjčit od přátel, ale odmítla to. „Nenechám se od nikoho vyživovat, a když mám zdravý nohy a ruce, nebudu si ani půjčovat, abych mohla doma válet šunky,“ uvedla.

Na současném stavu, který nepřeje její profesi, se snaží najít pozitiva. „Učím se novým věcem, díky své nové práci v samoobsluze poznávám nový svět,“ říká Bára. Nezastírá ale, že po jevištích a pódiích se jí stýská. „Není to nic hrozného, zaškolení trvalo chvilku a práce za kasou mě docela baví. Je to prostě změna od toho, co jsem dělala doteď. Nicméně k herectví a zpívání se vrátím, hned jak to bude možné,“ uvedla Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám