Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozhodnutí vlády uzavřít kvůli koronaviru školy udělalo z rodičů školou povinných dítek suplující učitele. Taková situace si žádá nejen pevné nervy, ale občas také pevný krok, jak se přesvědčila herečka Jana Bernášková (43).

Ta v rámci hodiny tělocviku vzala děti na procházku do lesa, kde utrpěla nepříjemné zranění. „Děcka, šla jsem lesem, řešila děcka u potoka a telefon a najednou se kutálím z kopečka! Podvrtnutý kotník. Snad už mám smůlu vybranou!“ doufá máma dcery Justýny a syna Theodora.

„Dnešní role tělocvikářky mi moc nešla!“ píše Jana Bernášková u fotky s ovázaným kotníkem

Ani v prekérní situaci ale neztrácí smysl pro humor: „Pusťte Donnu k maturitě a děcka do školy! Jinak mi jebne!“ pobavila své sledující. Mnozí z nich Janě s pochopením vzkázali, že jim už „jeblo“.

O momentální situaci také vtipně poznamenala, že je skvělá na role: „Přichází jedna za druhou... Dnes jsem hrála kuchařku, učitelku druhého stupně a spisovatelku. Ruda (Janin manžel, producent a scenárista Rudolf Merkner - pozn.) byl družinář. Jelikož jsem si psala se svým vydavatelem o knížce, tak jsem se patřičně vyfikla. Vzala jsem si hodobožový svetr, rtěnku a parfém. Věřím, že to v mejlu ocení. Zdravím z práce!“ napsala fanouškům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám